Beren in Vietnam

Galberen in Vietnam.

Doordat in Vietnam steeds meer beren uit het wild worden gevangen, dreigt de zwarte Aziatische beer uit te sterven. Deze gevangen beren worden gebruikt voor hun gal op de zogeheten beerboerderijen.

Ongeveer 1.200 door pijn gekwelde beren zitten nog vast op beerboerderijen in Vietnam.

Animals Asia zal er alles aan doen om deze beren vrij te krijgen, maar dat kan niet zonder de hulp van ons allen.

Dus blijf ons steunen!

Geneesmiddelenhandel veroordeelt beren tot een leven van pijn.

 

Beren leven in kleine kooien, met een metalen katheter van maximaal 7,5 centimeter lang, die operatief in hun galblaas wordt aangebracht.

In sommige bedrijven wordt de gal wel tot drie keer per dag via deze pijnlijke open wond bij de beren afgetapt. De gal wordt als bedrijfsproduct verkocht aan de geneesmiddelenindustrie, die er geneesmiddelen voor menselijk gebruik van maakt.  

Dit is de realiteit van de berengalboerderijen, voornamelijk in China, maar ook in verschillende landen in het Verre Oosten zoals Vietnam, Laos, Myanmar en Noord-Korea.

 

Beren in Vietnam

Op galbeerboerderijen in Vietnam zitten nog ongeveer 1.200 galberen levenslang in kleine kooitjes opgesloten. De dieren lijden levenslang pijn.
Animals Asia doet er alles aan om deze beren vrij te krijgen.

Lees meer

Beren in China

Op galbeerboerderijen in China zitten duizenden beren levenslang in kleine kooitjes opgesloten, zodat hun gal kan worden afgetapt t.b.v. de traditionele geneeskunde, voor bijvoorbeeld hoofdpijn, kater, impotentie etc. Ook hier probeert Animals Asia beren te bevrijden.

Lees meer

Beren in Thailand


WFFT runt op dit moment een volledig volgens internationale standaard uitgerust hospitaal voor wilde dieren, een groot opvangcentrum voor beren, apen, katachtigen etc.

Lees meer

©2018 - Stichting Save The Moonbears
Hosting & webdesign by Multimedia Solutions