Wil jij je graag inzetten voor dierenwelzijn en vind je het leuk om dat samen met een gemotiveerd team te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stichting Save The Moonbears heeft een ANBI status! Voordelen ANBI-status.Giften van een particulier aan een ANBI zijn voor die particulier aftrekbaar voor de inkomstenbelasting als persoonsgebonden aftrek.

De gemakkelijkste manier om Stichting Save The Moonbears te helpen is door onze organisatie bekend te maken bij u bedrijf waar je werkt, je vrienden, je familie en alle andere mensen uit je netwerk.

Beren in Vietnam

Op galbeerboerderijen in Vietnam zitten nog ongeveer 1.200 galberen levenslang in kleine kooitjes opgesloten. De dieren lijden levenslang pijn.
Animals Asia doet er alles aan om deze beren vrij te krijgen.

Lees meer

Beren in China

Op galbeerboerderijen in China zitten duizenden beren levenslang in kleine kooitjes opgesloten, zodat hun gal kan worden afgetapt t.b.v. de traditionele geneeskunde, voor bijvoorbeeld hoofdpijn, kater, impotentie etc. Ook hier probeert Animals Asia beren te bevrijden.

Lees meer

Beren in Thailand


WFFT runt op dit moment een volledig volgens internationale standaard uitgerust hospitaal voor wilde dieren, een groot opvangcentrum voor beren, apen, katachtigen etc.

Lees meer

©2019 - Stichting Save The Moonbears
Hosting & webdesign by Multimedia Solutions